Den här bloggen handlar om våra RAGDOLLS!
För mer info www.katrinabackens.se

måndag 5 maj 2014

Hallå världen!

 
 
Nu har bröderna öppnat ögonen, allihopa!
Joliet Jake, som öppnade sina först,  tycker redan att han borde få komma ur kattungeboet ... Med pigga ögon möter han en när man kommer och är väldigt ivrig att röra på sig redan.
 
Men så har han också varit otroligt försigkommen ända sedan födseln. Han hade otroligt bråttom att börja äta, redan innan navelsträngen var av. Och jag utbrast genast jag såg honom komma ut: "Vilka stora tassar och öron han har".
 
Några stora öron hade han nog inte. Men kraftiga tassar. Vilket han fortfarande har! Och med dem har han kraftfullt krafsat bort Elwood som alltid velat äta från samma spene som honom. Eller om det är Jake som har velat äta från samma spene som Elwood... Hursomhelst. I början fick vi hålla ett litet öga på honom. Nu har det lugnat sig betydligt och Elwood har mycket lättare att ta för sig, han också!
 
Buster är mest bara cool och spinner i högan sky så fort han börjar äta. Zee hittar alltid,  i godan ro, en spene på sidan om, eller under de andra. Och sedan ser man ett huvud plötsligt sticka upp - som gubben i lådan. Just Zee, som är den förstfödda, var till en början lite väl cool - och ville emellanåt bara somna mitt i maten. Så även honom höll vi ett extra öga på. Förmodligen bara alldeles onödigt överbeskyddande ...
Och nu har Zee plötsligt susat om de andra i vikt. I dag väger han 307 gram, Buster 299 gram, Jake 297 gram och Elwood 281 gram (Elwood var den som hade lägst födelsevikt, men jobbar sig nu lika stadigt uppåt som de andra).